In the spotlight Footnotes!

07 oktober 2022 | Nieuws

 

‘Comfort meets fashion’, dat is de quote van het Nederlandse merk Footnotes en terecht want fashionable én comfortabel, dat zijn de schoenen van dit comfortschoenenmerk zeker. 

Footnotes nieuwe collectie

De nieuwe Footnotes collectie voor najaar/winter 2022/2023 ziet er niet alleen top uit, de schoenen lopen ook nog eens heerlijk. De collectie bestaat uit Footnotes sneakers en super toffe veterboots allemaal gemaakt van de mooiste leersoorten en materialen.
We nemen de beige- en crème tinten van afgelopen zomer lekker mee het najaar in. Combineer verschillende lichte tinten in één outfit voor een stijlvol geheel. Uiteraard vind je ook de all time favorite kleur zwart in de collectie. Goed om te weten Footnotes damesschoenen zijn geschikt voor steunzolen doordat ze een uitneembaar voetbed hebben, hierdoor kun je altijd je eigen zooltjes erin dragen.

                                        footnotes-voor-steunzolen-1

Footnotes schoenen in wijdtematen

Footnotes heeft schoenen in verschillende wijdtematen want iedere voet is anders, niet alleen de lengte van een voet verschilt per persoon, maar ook de breedte van de voet is bij iedereen anders. De één heeft smalle voeten en de ander juist brede voeten. In onze collectie vindt u Footnotes in breedte H, voor een wat vollere voet en Footnotes schoenen in wijdte K voor een brede voet.

Comfortschoenen van Nederlandse bodem

Footnotes is opgericht in 2000. In Brabant worden de schoenen van dit merk door specialisten met zorg ontworpen en wordt de leest van de schoenen helemaal met de hand vormgegeven. Iedere leest wordt zorgvuldig gemodelleerd zodat de perfecte pasvorm gewaarborgd wordt. Het merk heeft het gehele productieproces in eigen hand waardoor het merk snel kan inspelen op de laatste trends. 

 

                                                                                  footnotes-voor-steunzolen-2

Footnotes bij Theo Jansen Schoenen

Theo Jansen schoenen is één van de Footnotes verkooppunten. In onze winkel in Nijmegen en in onze webshop vind je onze gehele Footnotes collectie. Bekijk deze collectie snel online of kom gezellig langs in onze winkel, onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar!

 

                                                                                footnotes-voor-steunzolen-3

                                                                                                         

Maak kans op het aankoopbedrag van je Footnotes schoenen

Wij hebben in samenwerking met Footnotes een super leuke actie! Koop je een paar schoenen van dit merk (uit de nieuwe collectie) in onze winkel of webshop, dan maak tussen 7 oktober 2022 en 7 november 2022 kans om het aankoopbedrag terug te winnen. Onder alle kopende Footnotes klanten in deze periode verloten wij deze mooie prijs. Wie weet win jij!

Wij zijn fan van dit toffe merk jij ook?! 

Wil je meer weten over dit merk? Neem dan ook eens een kijkje op de website van Footnotes!