Verzending en levering

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen, oftewel van maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag bezorgd.

Bezorging

Wij verzenden bestellingen met PostNL. Tijdens het bestellen kunt u in stap 2 aangeven voor welke bezorgmogelijkheid u kiest, wij bieden de onderstaande mogelijkheden aan:

PostNL Bezorging thuis of op een afleveradres
De bestelling wordt bij u thuis bezorgd of op het door u aangegeven afleveradres. Indien er niemand aanwezig is tijdens de bezorging, zal PostNL het pakketje meestal aanbieden bij uw buren of de volgende dag nogmaals aanbieden. Als u dan wederom niet thuis bent, ontvangt u van PostNL een bericht dat u het pakket kunt ophalen bij het Postkantoor.

Afhalen bij een PostNL vestiging (PakjeGemak)
U kunt uw bestelling laten leveren bij een PostNL punt. Zo kunt u de bestelling afhalen wanneer én waar het u uitkomt. Doormiddel van het invoeren van uw postcode krijgt u een overzicht van de dichtstbijzijnde PostNL locaties, hieruit kunt u een locatie selecteren.

Bestelling afhalen in winkel
U kunt uw bestelling binnen 7 dagen afhalen in onze winkel Nijmegen. Bekijk hier de openingstijden.

Verzendkosten

Nederland: Gratis verzending bij bestellingen boven de € 80,00. Wij brengen € 3,95 in rekening voor bestellingen onder de € 80,00.
Belgie: Gratis verzending bij bestellingen boven de € 80,00. Wij brengen € 9,95 in rekening voor bestellingen onder de € 80,00.
Duitsland: Gratis verzending bij bestellingen boven de € 80,00. Wij brengen € 9,95 in rekening voor bestellingen onder de € 80,00.