Verzending en levering

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen, oftewel van maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag bezorgd.

Let op! Op dit moment is het erg druk bij PostNL, hierdoor kan het gebeuren dat u pakket later geleverd wordt dan dat u van ons gewend bent. 

Bezorging

Wij verzenden bestellingen met PostNL. Tijdens het bestellen kunt u in stap 2 aangeven voor welke bezorgmogelijkheid u kiest, wij bieden de onderstaande mogelijkheden aan:

PostNL Bezorging thuis of op een afleveradres
De bestelling wordt bij u thuis bezorgd of op het door u aangegeven afleveradres. Indien er niemand aanwezig is tijdens de bezorging, zal PostNL het pakketje meestal aanbieden bij uw buren of de volgende dag nogmaals aanbieden. Als u dan wederom niet thuis bent, ontvangt u van PostNL een bericht dat u het pakket kunt ophalen bij het Postkantoor.

Afhalen bij een PostNL vestiging (PakjeGemak)
U kunt uw bestelling laten leveren bij een PostNL punt. Zo kunt u de bestelling afhalen wanneer én waar het u uitkomt. Doormiddel van het invoeren van uw postcode krijgt u een overzicht van de dichtstbijzijnde PostNL locaties, hieruit kunt u een locatie selecteren.

Tijdelijk persoonlijke bezorging in de regio Nijmegen
Bestellingen in de regio van Nijmegen bezorgen we (in overleg) persoonlijk bij je thuis.

Tijdelijk Coronaproof ‘drive in’ pakket-afhaalpunt
Vanaf heden tot en met 31 december kunnen pakket worden afgehaald bij het Coronaproof ‘drive in’ pakket-afhaalpunt bij de Binnenstadservice, Hollandiaweg 11a in Nijmegen. Tijdens uw bestelling kunt u aangeven dat je het pakket op wenst te halen bij het pakket-afhaalpunt. Meer info vindt u hier.

Bestelling afhalen in winkel
U kunt uw bestelling binnen 7 dagen afhalen in onze winkel Nijmegen. Bekijk hier de openingstijden.

Verzendkosten

Nederland: Gratis verzending bij bestellingen boven de € 80,00. Wij brengen € 3,95 in rekening voor bestellingen onder de € 80,00.
Belgie: Gratis verzending bij bestellingen boven de € 80,00. Wij brengen € 9,95 in rekening voor bestellingen onder de € 80,00.
Duitsland: Gratis verzending bij bestellingen boven de € 80,00. Wij brengen € 9,95 in rekening voor bestellingen onder de € 80,00.

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5 euro korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.