Nieuwe najaarscollectie hippe schoenen voor steunzolen

23 oktober 2019 | Nieuws

Nieuwe najaarscollectie hippe schoenen voor steunzolen

Ook voor deze herfst en winter heeft Theo Jansen Schoenen weer een uitgebreide collectie hippe schoenen voor steunzolen. Ondanks je steunzolen, hoef je dus niets te missen van de huidige schoenen trends :-). Er zijn prachtige bikerboots, dit seizoen nog populairder dan ooit. Daarnaast zijn ook in de trendkleur bruin, vele mooie modellen met een los voetbed verkrijgbaar. En zelfs de western trend geeft opties voor mensen die steunzolen dragen. Volg je graag de mode, maar wil je wel het comfort van je eigen zolen? Lees dan snel verder om te zien wat de nieuwe herfst-/wintercollectie voor jou heeft!

Wat zijn de trends in schoenen voor steunzolen?

Op het gebied van schoenen zijn er een aantal terugkerende en een aantal nieuwe trends. Zo blijven sneakers en veterlaarsjes in beeld, maar zien we veel nieuwe kleuren en prints. En dat zijn allemaal schoenen geschikt voor steunzolen!

Sneakers en veterboots geschikt voor steunzolen

Sneakers zijn nog altijd hot en happening, waarschijnlijk vanwege het fijne comfort en het feit dat ze tegenwoordig overal mee gecombineerd mogen worden. Daarbij komt nog dat sneakers heel vaak een los voetbed hebben. Ideaal voor mensen met steunzolen, want daardoor kunt je zelfs bij de modecollectie uit veel schoenen kiezen. Fijne merken met een los voetbed voor damessneakers zijn bijvoorbeeld Woden, DL Sport, Waldlaufer, Durea, Floris van Bommel, Via Vai en Red Rag. Wil je de sneaker naar een hoger trendniveau brengen, ga dan voor een paar in een mooie (oker)gele kleur. Goed te combineren, maar een prachtig opvallend kleuraccent bij al je outfits. 
Naast sneakers voeren laarsjes de boventoon in de wintercollectie en dan vooral bikerboots. Deze stoere veterlaarsjes mogen ook dit jaar niet ontbreken en er zijn weer veel fijne modellen voor mensen met steunzolen.

                                                                                               hippe-schoenen-voor-steunzolen

                                                                                                Sneakers van DL Sport

 

Merken voor schoenen geschikt voor steunzolen

Het merk Durea heeft dit jaar echt uitgepakt met prachtige veterboots met dierenprints. In tegenstelling tot wat je misschien verwacht, zijn deze laarsjes lichter dan ooit! Zo krijg je geen last meer van vermoeide voeten door te zware schoenen, maar behoud je wel het comfort zoals je van Durea gewend bent. Alle schoenen uit onze comfort schoenen collectie hebben een los voetbed, dus daar heb je met steunzolen de grootste kans van slagen. 

 

                                                                                 hippe-schoenen-voor-steunzolen-3

                                                                                 Veterboots van Durea

Een merk dat de balans tussen mode en comfort ontzettend goed gevonden heeft is Piedi Nudi. Dit vertaalt zich in leuke schoenen geschikt voor steunzolen. De kwaliteit van de materialen is geweldig en er is nergens aan af te leiden dat het eigenlijk een comfortschoen is. Dit houdt in dat elk model van Piedi Nudi een losse inlegzool heeft, maar toch volledig inspeelt op de trends. Met een bikerboot in het zwart, bruin, lak of slangenprint en daarnaast een uniek westernmodel is er voor elke trend een optie.

 

                                                                               hippe-schoenen-voor-steunzolen-1

                                                                               Western boots van Piedi Nudi


Zoals je ziet zijn er veel vlotte schoenen voor steunzolen, dus deze winter hoef je zeker niet in de kou te staan! Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen en zien we je snel terug in onze webshop of winkel. Je slaagt bij Theo Jansen altijd voor een paar leuke schoenen voor steunzolen!

                                                                            

P.S. Ook goed om te weten (alvast voor de zomer ;-)) je vindt in onze collectie ook dames sandalen voor losse steunzolen.

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5 euro korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.