Sandalen voor steunzolen

12 april 2022 | Nieuws

​Het heeft even geduurd, maar na regen komt zonneschijn! Het belooft een mooi en zonnig weekend te worden en als we de weersvooruitzichten bekijken dan kunnen we blijven genieten van heerlijke temperaturen en de zon. Het is dus tijd voor open schoenen! Veel mensen dragen geen sandalen omdat ze lastige voeten hebben en de confrontatie met steunzolen en sandalen niet aan willen gaan. Wij helpen je graag verder want steunzolen hoeven helemaal geen probleem te zijn om open schoenen te kunnen dragen. Lees snel verder en laat je verassen door onze collectie sandalen voor steunzolen.                                                            

                                                                           

                                                                            sandalen-voor-steunzolen-10                                                                                                                                                                                

Sandalen voor steunzolen

Als je steunzolen draagt is het niet altijd makkelijk om de juiste schoenen te vinden, en voor vele nog lastiger om een paar mooie én goed passende open schoenen te vinden. Maar wist je al dat wij een uitgebreide collectie sandalen hebben die geschikt zijn voor losse steunzolen? De sandalen bieden een optimaal draagcomfort doordat je het voetbed van deze sandalen er eenvoudige uit kunt halen, hierdoor kun je je eigen zool erin leggen. Sandalen van de onderstaande merken zijn allemaal geschikt voor steunzolen en zien er ook nog eens mooi uit.

  • Durea
  • Verhulst
  • Hartjes
  • Xsensible
  • Solidus
  • Lerora
  • Waldlaufer

                                                                                      hipp-sandalen-voor-steunzolen-2

Sandalen in wijdtematen

Ook aan de breedte van je voeten wordt bij de bovenstaande merken gedacht, want de sandalen geschikt voor steunzolen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Of je nu brede voeten hebt of juiste smalle voeten hebt, voor een paar comfortabele sandalen ben je bij Theo Jansen Schoenen aan het juiste adres. In onze collectie vind je sandalen in de verschillende breedtematen:  E (smalle voet), G (normale voet), H (voor de wat vollere voet) en K (voor brede voeten).

Wij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste sandalen. Onze verkopers staan online en in onze winkel klaar om je persoonlijk advies te geven. Kom gezellig langs in onze winkel in Nijmegen of koop eenvoudig en veilig online een paar open schoenen.

 

                                                                                                  sandalen-voor-steunzolen-12

                                                                                                       

      

Tip voor het dragen van sandalen met steunzolen

Tenslotte nog een tip als je de perfecte open schoenen geschikt voor steunzolen hebt gevonden.  Trek een pantykousje in de kleur van de zool over je steunzolen heen, zo matchen de zooltjes mooi bij de zool en blijft je zool ook schoon.

Voor een paar hippe sandalen voor steunzolen slaag je online of in de winkel bij Theo Jansen Schoenen. Bekijk snel onze collectie comfort sandalen. Draag je geen steunzolen en ben je op zoek naar een paar fashionabele sandalen? Bekijk dan eens onze prachtige fashion sandalen collectie!

 

                                                                                  sandalen-voor-stunzolen-16