Maatregelen en service rondom het coronavirus

18 maart 2020 | Nieuws

In het kader van de huidige ontwikkelingen van het Coronavirus willen wij u graag  op de hoogte brengen van onze extra maatregelen. Gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop bij Theo Jansen Schoenen.

In onze winkel

Vanwege alle maatregelen die genomen worden in de strijd tegen het coronavirus hebben wij besloten om onze openingstijden aan te passen.

We zijn alleen op zaterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
Wilt u toch komen kijken en passen? Of een online bestelling afhalen? Bel 024-6844263, dan maken we de deur voor u open.

Op maandag tot en met vrijdag werken we achter de schermen verder aan de winkel en de webshop. Op zondag zijn we helemaal gesloten.

  • We volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Wij desinfecteren alle contactpunten, zoals het pinautomaat, de kassa, handgrepen en schoenlepels meerdere malen per dag.
  • Wij vragen onze medewerkers niet naar het werk te komen bij verkoudheid, hoesten of koorts. 
  • Hoewel wij onze klanten graag in hun nieuwe schoenen helpen zullen we ons nu moeten beperken tot het aangeven van de schoenen. Wij willen u vragen om de schoenen zelf aan te doen. Zodra u de schoenen aan heeft kunnen wij u nog steeds een goed pasvorm advies geven.
  • Wij willen u vragen om in de winkel zo veel mogelijk afstand te bewaren (1,5 meter) tussen u en andere klanten en/of winkelpersoneel.
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos. Contant geld zullen wij aannemen zonder hand contact.
  • Heeft u zelf klachten? Dan vragen wij u om gebruik te maken van onze webshop. Uiteraard zien we u graag later weer terug in onze winkel.

In onze webshop

Uiteraard kunt u 24/7 uw favoriete schoenen shoppen in onze webshop Wij bieden u i.v.m. het Coronavirus nu gratis verzending op alle artikelen!

Als u dient te tekenen voor de bezorging van uw pakket, tekent de bezorger, na toestemming van de ontvanger, voor ontvangst. De bezorgers vragen daarbij om de 3 laatste cijfers van het legitimatiebewijs.              

We zijn trots op onze medewerkers en hun inzet in deze tijd. Ook willen we u als klant bedanken voor uw begrip en vertrouwen. We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe!

Heel erg bedankt voor uw begrip!

 

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5 euro korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.