Schoenen voor brede voeten

18 oktober 2019 | Nieuws

Schoenen voor brede voeten vind je bij Theo Jansen Schoenen

Het vinden van passende schoenen voor brede voeten is een opgave, maar bij Theo Jansen heb je gelukkig ruime keus in modieuze schoenen die geschikt zijn voor brede voeten. Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht voor passend advies én passende schoenen in verschillende wijdtematen. Zoek je bijvoorbeeld schoenen in wijdte H, J of K dan ben je bij ons aan het juiste adres. Er zijn diverse merken die deze schoenen met wijdtematen maken. Zo hebben wij schoenen van Durea, Waldläufer en Solidus die geschikt zijn voor brede voeten. Lees snel verder om te zien wat wij voor jou in de collectie hebben! Heb je nog geen idee welke maat je nodig hebt, lees verder, dan legen we het kort aan je uit.  

 

                                                  schoenen-voor-brede-voeten-2

Welke wijdtemaat schoenen heb ik nodig? 

Heb je vaak pijnlijke voeten in gewone schoenen? Of knellen je schoenen bij de voorvoet? Dan heb je waarschijnlijk baat bij een paar schoenen met een wijdtemaat. Dit houdt in dat de schoen een wat bredere leest heeft, zodat je voet meer ruimte krijgt. Er bestaan verschillende wijdtematen in schoenen voor brede voeten. Deze wijdtematen worden aangeduid met letters, zoals je in de inleiding al hebt kunnen lezen bieden wij brede schoenen in maat H, J, en K. Hoe verder in het alfabet, hoe breder de schoen. Zo is een schoen met breedte H een slag breder dan een gemiddelde schoen, wijdtemaat J is voor een nog bredere voet en schoenen met wijdte K zijn voor de extra brede voet. 

Wanneer je een bredere schoen zoekt, heb je geen grotere lengtemaat nodig. Draag je normaal maat 39, maar lopen je schoenen altijd ver uit in de breedte, probeer dan eens een 39 H of 39 K. Een te grote lengtemaat zorgt dat je gaat floepen in de hiel. Dus kies je gebruikelijke maat voor de lengte, maar een grotere maat in de breedte. Dit voorkomt floepen, maar verlicht wel het knellende gevoel bij de voorvoet. 

 

                                                           schoenen-voor-brede-voeten-4

 

Merken met brede schoenen

Zowel vrouwen als mannen kunnen wijdtematen nodig hebben, daarom hebben wij zowel in de dames- als herencollectie schoenen voor brede voeten. Daarnaast selecteren we van deze merken meerdere stijlen zodat er voor iedereen wat te vinden is. 

                                                                           schoenen-voor-brede-voeten-3

Brede schoenen voor dames

Voor dames zijn vooral Durea, Solidus en Waldläufer populair. Van deze merken bieden wij allerlei modellen in verschillende breedtes aan. Hier vind je bijvoorbeeld onze collectie van Durea in de diverse maten. Ben je niet op zoek naar een bepaald merk, maar wel naar een bepaalde breedte? Gebruik dan de filters in onze webshop of klik hier om alle schoenen in wijdte K te zien. Zoals je ziet is er keuze genoeg in zowel laarsjes, veterschoenen als sandalen. Van netjes tot sportief, voor comfort hoef je geen concessies te doen op stijl. 

Brede schoenen voor heren

Ook voor heren hebben wij verscheidene merken. Waldläufer en Gijs zijn fantastisch voor comfortabele schoenen, maar we hebben ook geklede schoenen voor de bredere voet. Kijk dan bijvoorbeeld eens bij de merken Van Bommel of Floris van Bommel.

Onze favorieten schoenen voor brede voeten

 

Nieuwsbrief inschrijven

Ontvang 5 euro korting!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties en acties.