Nieuw merk: Lerora

25 maart 2021 | Nieuws

Onze collectie is weer een fashionable comfort merk rijker; Lerora.
Een schoenenmerk waarbij je absoluut niet hoeft te kiezen tussen de look en comfort, Lerora biedt het namelijk beide!

Hippe schoenen voor steunzolen

Gaan comfort en fashion niet samen? Daar zijn wij het niet mee eens. Het merk Lerora is nou precies zo’n merk dat erg comfortabel is en er fashionable uit ziet, oftewel hippe shoenen voor steunzolen biedt. De schoenen van Lerora hebben een uitneembaar voetbed, zodat je in de schoenen je eigen zooltjes of steunzolen kunt dragen. Daarnaast zijn de schoenen geschikt voor een wat bredere voet, wij verkopen dit merk in wijdte H.

                            blog-lerora-hippe-schoenen-voor-steunzolen-1  blog-lerora-hippe-schoenen-voor-steunzolen-2


Lerora schoenen collectie

De collectie van Lerora is gemaakt met liefde en vakmanschap met de beste materialen. In de collectie van Lerora vind je toffe sneakers met mooie materiaalcombinaties, veterboots en zelfs sandalen. Ook de sandalen zijn geschikt voor steunzolen doordat hier een uitneembaar voetbed in zit.

                                                                         blog-lerora-hippe-schoenen-voor-steunzolen

Van Drunen Schoenfabriek

Het merk Lerora maakt deel uit van familiebedrijf van Drunen schoenfabriek, dat is groot geworden met comfortschoenen met een uitneembaar voetbed. Het bekende comfortschoenen merk Durea is ook onderdeel van dit familiebedrijf. Leuk om te weten; de naam Lerora verwijst naar de zesde generatie van Van Drunen; Anne-Lene, Roos en Mira. Het zijn de drie dochters van de huidige generatie, die ook aan het roer staat bij de schoenenmerken Durea en Gijs. Durea biedt dames schoenen met een uitneembaar voetbed in verschillende wijdtematen van E t/m k. Gijs biedt prachtige heren schoenen, ook voorzien van een uitneembaar voetbed en verkrijgbaar in wijdte H en K.

Bekijk snel de Lerora collectie en laat je verassen!